Tidig morron

Idag har vi morronmöte på jobbet, vilket betyder at vi börjar halv 8, vilket betyder att vi måste åka härifrån strax efter halv 7, vilket betyder att man måste kliva upp i svinottan!!!! Frukost brukar vi få där, men man vill ju duscha och få sig en kopp kaffe så man håller sig vaken hela vägen dit!!!

Är i alla fall väldigt trött idag. Somnade strax efter 10, men vaknade 12 och var JÄTTEPIGG!! Ingen bra kombination när man vet att man ska upp extra tidigt och måste sova!! Lätt att tankarna far iväg, till lille Sigge och till jobbet och till att man måste somna om snabbt!! Vet inte hur länge jag låg vaken, brukar försöka att inte titta på klockan, men ett par timmar blev det nog......

Fick lite lugnare rapporter om Sigge igår kväll, igår morse hade han feber igen, men sen var febern borta, alla värden var bättre än ett par dagar tidigare och lungorna var liiite bättre, Maria hade fått sällskap av sin fina familj igen vilekt känns tryggt och bra. Var ute på promenad med Selina när hon ringde, skönt för henne att komma ifrån lite.

Nåväl, igår var det ju "Kanelbullens dag", på jobbet fick vi "skivor till kaffet", dvs vetelängd, en snäll medarbetare hade köpt:-) Tack, tack!!

Nu ska jag fixa ett ansikte och får hoppas jag inte blir alltför trött idag!!

Go´morron på Er!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0