Ojojoj...

...vad varmt och skönt det är idag, ska inte börja klaga nu på att det är för varmt, utan bara njuta. Man kan ju faktiskt vara inne om man inte gillar värmen, eller om man behöver svalka av sig en stund. Nu är kl 22 och det är fortfarande 19 grader varmt ute! Njuuuut!!!!!!Monster-transport

Måste bara berätta om en transport av det lite udda slaget som genomfördes av familjerna E för ca 20 år sedan. Min fd svägerska B hade hittat en annons i tidningen om att en äldre dam i Håsjö sålde sin Monstrea pga platsbrist. Eftersom vi bor/bodde i ett stort hus med mycket utrymme och högt i tak, kom hon och undrade om det inte var nånting för oss att ha i stora salen. Hon ringde och kollade om blomman var kvar och det bestämdes att den skulle hämtas på helgen.

 Sagt och gjort när lördagen kom så skulle så blomman hämtas, alla som känner till bröderna E vet ju att det mesta kan hända. Således skulle denna monsterväxt transporteras hem på ett lastbilsflak, kommer inte ihåg vem av bröderna som fick äran att använda sin lastbil, men alla skulle ju med så en familj åkte lastbil och den andra familjen personbil, sammanlagt var vi nog 8 personer som gjorde denna "utflykt".

När vi kom fram blev vi bjudna på fika, och den äldre damen var nog inte så van att ha en massa småbarn i huset så våra "små änglar" fick sig nog några åthutningar av henne under fikat, tror att dom enligt hennes mening tog för många kakor av samma sort om jag inte minns fel, sitta still kunde dom nog inte heller.

Nåväl sen skulle ju blomman upp på flaket, den var ca 2 meter hög, och vid det här laget var nog våra män rätt irriterade på hela tillställningen, så inte var dom särskilt försiktiga när den skulle lastas, men upp kom den och hem for vi. Blomman lastades av och placerades i salen, men efter bara någon dag började den sloka betänkligt. När vi tittade närmare så visade det sig att den var nästan av nere vid jorden, den hade liksom snurrat sig, om detta hände under hemtransporten eller inte ska jag låta vara osagt, men blomman dog i alla fall, tror att vi lyckades ta nån förgrening som vi fick att rota sig.

Men trots att blomman dog så är det ju ett roligt minne som ploppar upp lite då och då!!


Tänk...

...att det ska behövas en stegtävling för att man ska komma sig för att gå ut och gå, och oj vad jag plötsligt har blivit hurtig. Hoppas det håller i sig efter 6 juni oxå, för då är tävlingen nämligen slut. Höll på att bli idiotförklarad häromkvällen när jag gick fast det regnade, men jag räddade mig för när jag kom hem kom det en rejäl störtskur och jag förklarade att hade det regnat så när jag gick, hade jag aldrig gått. Nån måtta får det väl vara!!


Högsommarvärme...

...grillning och middag på balkongen, tårtkalas när Pussgurkan fyllde 2 år idag, björkar som håller på att få "musöron", vitsippor och backvivor i full blom, ja en helt underbar första maj har det varit, Nästan så man inte hinner med.....

RSS 2.0