Arg!!!!

I går kväll tittade jag på Guldbaggegalan med ett halvt öga och lyssnade med ett halvt öra. Varför då? Jo, jag försökte sålla bort allt dravel mellan prisutdelningarna! Varför måste det alltid vara "komiker" som leder alla galor? Jag sitter där och skäms åt alla pinsamheter, värst är det när "komikern" sagt eller gjort nåt "kul" och sen står där och väntar på en reaktion, skratt eller applåd, och den uteblir och personen ifråga står där och vet inte hur länge han ska vänta eller vad han ska ta sig till.

Tycker att det är så många program som blivit förstörda av dessa komiker senaste åren. Igår var det Johan Glantz, på Idrottsgalan var det Peter Settman, Melodifestivalen Petra Mede och Sissela Kyle har oxå förstört nån gala.

Visst jag kan låta bli och titta, men jag vill ju se vem som vinner, jag vill lyssna på låtarna i Melodofestivalen, MEN jag vill slippa allt dravel! Finns ju så många bra programledare, t ex Kristin Kaspersen, Agneta Sjödin och Peter Jidhe, alla på TV4 kom jag på. Kanske det är det som är problemet att få bra programledare till SVT? Hmmm....

År så fashinerad av denna vinter!!

Det är helt sagoligt vackert ute nu, nästan magiskt! Hoppas det inte börjar blåsa eller töa riktigt är så allt det fina försvinner. Har i alla fall lyckats föreviga en del, men det blir ju aldrig lika bra som verkligeheten, inte med min kamera. Kanske får investera i en systemkamera för det är så kul att fota har jag kommit på!











Utsikt från köksfönstret idag






RSS 2.0