Ordspråk

Att ha börjat ett nytt jobb innebär att man måste fråga ofta, många gånger om samma saker. Men ett ordspråk som jag fick gör att det känns helt ok att fråga om och om igen.

Att fråga en gång är att känna sig dum för stunden
Att aldrig fråga är att känna sig dum hela livet.


Snö

Årets första snöflingor föll i morse och plötsligt blev det så ljust och rent ute. Just nu är det minus 6,5 grader. Vintern närmar sig med stormsteg. Härligt!!

Om inte allt för många veckor är det dags att tända alla adventsljusstakar. Jag längtar redan,  för det blir så fint då.


Ekorrhjul

Ja, det känns som jag fastnat i detta ekorrhjul trots att jag inte har små barn i huset. Veckorna flyger iväg och det känns som man integör nånting förutom att jobba, äta, sova, jobba, äta, sov..........och att man inte hinner/orkar göra några roliga saker på veckorna. Och på helgen ska man göra alla "måsten".

06.00 Uppstigning, dusch, frukost, läsa tidningen
07.00 Åker bil till Hammar´n
07.20 Buss till Stugun
08.00 Börjar jobba
16.36 Slutar jobba
17.20 Buss till Hammar´n
17.55 Framme i Hammar´n
18.10 Hemma, försöker äta lite, tyvärr mest mackor, försöker plocka ur och i diskmaskin och tvättmaskin eller dammsuga
19.00 Hamnar framför TV
21.30 Somnar tämligen ovaggad

Eftersom P är i Sundsvall och kör nu så åker han före 05.00 och kommer hem ungefär en kvart före mig så ingen har ork eller lust att laga mat, så när resterna från helgen är slut blir det oftast mackor till middag.

Två positiva saker dock. man har aldrig lust att åka in på ICA och handla så det går lite pengar och så att jag faktiskt börjar trivas riktigt bra med själva jobbet!!


Höstmörkret...

...har verkligen infunnit sig. Har inte varit ljust på 2 dagar nu. Man vill bara ligga kvar i sängen och mysa och slippa gå ut. Jag vill att det ska vara fina "brittsommardagar" men som det såg ut på vädret i kväll skulle det vara skitväder hela helgen och tom komma lite snö. Jag tycker ju om snön för det blir så ljust och rent då, men det känns lite tidigt än. Det blir ju bara slask om den kommer redan. Ja, man är aldrig nöjd vilket väder det än är.....

Ojojoj.....

....vad tiden går fort!  Vips har mer än halva arbetsveckan gått utan att man hunnit reagera. Det som är så konstigt är att alla plötsligt börjat reagera på att veckorna går så fruktansvärt fort. Har tiden plötsligt börjat gå fortare, eller är det för att det är nästan mörkt när man åker iväg och det är nästan mörkt när man kommer hem igen. Idag när det dessutom har regnat har det inte varit ljust på hela dan!!  Men innan man hinner blinka så är det helg igen!!

RSS 2.0