Matjessill, nypotatis, gräddfil och gräslök.....Petterberg reunion

Midsommardagen 2010

En delvis ny och yngre generation


Romantiskt....

http://tv.expressen.se/nyheter/Brollopet/1.2036228/se-daniels-tal-till-victoria

Hur tänker man??

Vi har varit på Hotel Indalsleden och ätit och det var absolut inget fel på maten! Men resten var under all kritik tycker jag! När vi kom dit såg vi inte till nån personal, fann en ringklocka som vi ringde på flera gånger men inget hände. Till slut kom ägaren och ursäktade sig lite, att han var ensam som jobbade och att batteriet i ringklockan var slut! So what!! Vi beställde mat, plankstek och filé Oscar och vatten till. När vi hade beställt, vilket vi ju fick göra vid kassan, inte med nån meny vid bordet, var det första han frågade om vi ville betala nu eller sen!! Då gick liksom luften ur oss och vi betalade på en gång. Nästa var att han sa att vi fick ta med oss bestick och dricka från kassadisken. Vi förstod ju att det skulle ta ett tag att få maten, så efter 20 minuter kom han och meddelade att det snart var klart, men att han var ensam i köket.

Jag bara undrar, hur tänker man? Man lever ju på kunderna och servicen, men det känns ju som man vill ha lite uppassning när man ändå betalar en hel del! Eller har man gett upp?
Tjernobyl???

Varför är granskotten så långa och ljusa iår, var precis upp till skogen och på vissa ställen ser det ut som björkarna är alldeles gula i stället för gröna! Känns lite läskigt!Thumbnail  Thumbnail  Thumbnail

Fula fiskar!!!

Storsloken i Stugun! Oj, vilka stora och fula fiskar dom hade fått!

102 båtar och en liten flotte som kom hastande mot land!Och en stor flotte som inte hade lika bråttom!Trångt!


RSS 2.0