Gott Nytt År!


Global uppvärmning 2!

Nu är det -18 och tidningarna hotar med "EXTREMKYLA" till nyår!! Men det är väldigt vackert nu när solen skiner!
Global uppvärmning?

-15 och 18 cm nysnö!! Förut snöade det väl nästan aldrig när det var så kallt, eller minns jag fel? I fjol var det oxå så här, att det vräkte ner snö fast det var jättekallt! Men det är ju mysigt med en massa kallsnö, jag tycker det är så mysigt att vara ute och skotta när det är mycket och kall och lätt snö! Måste skynda mig innan traktorn fixar det!!

Förresten, inte lätt och vara katt heller, med så mycket snö!


Mätt. mätt, mätt.............

Att äta en massa julmat 2 dagar i rad är definitivt en gång för mycket! Men det är ju gott, men hur än lite man tar av varje sak blir det ändå för mycket i magen.

I övrigt har det varit en lugn och skön jul, igåt kväll i Pålgård med 2 döttrar och i eftermiddag här hemma med alla 4 döttrarna. Många klappar har öppnats och som sagt mycket mat har ätits, kul när alla samlas. Bara Kickans A som saknades, vi börjar bli en stor familj:-)

Nu har lugnet lägrat sig och den enda som blev kvar var Selina som efter att ha "bada i badfare" en lång stund nu sover gott. Så mysigt att få ha henne här och rå om henne aldeles själva.

I morrn blir det nog Allt för Byn- julspecial tror jag.

Puss o go´natt!

God Jul!!


Nu...

...är jag ledig i hela 6 dagar. Kanske kan fixa det mesta i morrn och känna julefriden komma sen. Vissa har alltid julefrid......man kanske skulle vara katt.....


Nu...

...har jag plockat fram Agnetha o Linda Fältskogs Nu tändas tusen juleljus, julstämning direkt!!

"http://video.passagen.se/v/agnetha_linda_nu_star_jul_vid_snoig_port_christmas_.action"

http://www.youtube.com/watch?v=72NE28HyExc

http://www.youtube.com/watch?v=bnRRDl_392U

Omslag: Agnetha Fältskog - Nu Tändas Tusen Juleljus (feat. Linda Fältskog)


Världens sötaste...

...lilla Lucia-tåg fick jag titta på i morse. Då var det nämligen Lucia på dagis, med Lucior, tomtar o stjärngossar i varierande modeller. Men söta var dom allihopa och lite trötta för klockan var bara 7 när det tilldrog sig.

Sen blev det go-fika o sedan var det bara att fara till jobbet.

Puss!!

RSS 2.0