Jill Johnson

I går blev det nästan en heldag i Sundsvall. Eftersom P skulle uträtta några ärenden och den affären stängde kl 14 så blev det tidig avfärd. Tillbringade dagen i Birsta (förstås), åt lunch på Charm, sen lite sigtseeing runt om, dom håller ju på att bygga en ny genomfart så det finns MYCKET att se;-)

Sen vid 18 for vi upp till Södra Berget och själva anledningen till gårdagens Sundsvallsbesök. P fick Jill Johnson uppträdandet+supé i födelsedagspresent av mig. Velade lite om vi oxå skulle övernatta, men 10 mil känns för nära så det blev ingen natt på Södra Berget. Förra året var vi till Lycksele på Eskefeurat och då är det som legitimt att övernatta.

Kl 19 började föreställningen och då kom en något stukad Jill in i lokalen. Hon hade ett stort bandage på sin vänstra kind, berättade att hon hade tillbringat natten på akuten eftersom hon hade hållit på steka en köttbit på gasspisen hemma i sitt eget kök dagen innan och att stekpannan hade hamnat snett och att het olja skvätt upp i hennes ansikte. Tror kanske att många hade ställt in i stället för att åka upp till Norrland, men hon var på plats, skämtade lite om det hela och levererade en lång rad nya och gamla hits.

En timme och en kvart var föreställningen, kändes kanske lite kort, men det hade säkert inte varit längre om hon varit helt fit-for-fight. Lokalen tyckte jag däremot inte var helt optimal, en stor mässhall med helt plant golv och vanliga stolar. Vi satt på rad 2 så vi både såg och hörde väldigt bra, men eftersom scenen inte var särskilt hög kan dom som satt längst bak inte ha sett särskilt mycket.

Efter föreställningen var det supé med en fantastisk utsikt. Men här kommer vi till det jag tycker sämst om när man åker på sånt här, nämligen bordsplaceringen!!! Jag gillar inte att bli ihoptussad med en masa okända människor som man dessutom ska konvercera med, eller så inte!! P hade jag ju mitt emot mig, så det är ok. På vänster sida satt ett par som inte sa ett pip till några andra är varann på hela tiden. På höger sida satt ett par från Tierp, hon med masor av stora smycken, vars son spelat i NHL och nu var hemvändare och målvakt i Brynäs, Johan "Honken" Holmqvist, (dom vann mot Timrå i Timrå igårkväll, så då fick jag berätta att jag håller på Brynäs). Dom pratade mest om sina resor till USA under dom år han spelat där. Sen satt det ett par från Liden. Ja lite prat med de paren blev det i alla fall.

                                                            Meny

                                                           Förrätt
                     Gulbetssallad med bacon, getost, svarta oliver och ruccola.
                                       Några små brödbitar hittade vi oxå i

                                                         Varmrätt
                                 Lammrostbiff med morots- och rosmarincreme
                                        Råstekt potatis och rosmarinsky.

                                            Dessert var tillval och bestod av
                                                 Havtornspannacotta med
                                                 hallongele och sirapssnitt

Gott var det, men det blir lite segt när det är många som ska ha mat samtidigt och man dessutom vet att man har 10 mil hem. Men strax före 12 var vi hemma och nu på morron känns det ju skönt att vakna i sin egen säng.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0