Expo Norr och Cruising

Ja så har sommarens "höjdpunkt" passerat. Det brukar vara Backtävlingen och cruisingen i Hammarn.  I år skippade vi backtävlingen eftersom våran diskmaskin behagade pajja på midsommaraftonen och for till Östersund för att inhandla en ny. Besökte även Expo Norr som vi inte varit på på många år, och tyvärr kommer det nog att ta många år igen innan vi far dit för vi (och har hört även många andra) blev båda lika besvikna för det kändes som det var mycket mindre och vi hittade inte nåt spännande, vi gick runt i ca 2 timmar och under den tiden hann vi även fika. Det var mycket folk och när vi åkte därifrån mötte vi en bilkö på säkert 5 km med människor som var på väg dit. Vi inhandlade i alla fall en diskmaskin innan vi åkte hem och glada i hågen lastade vi av den och skulle motera in den men då stämde inte uttaget för vattenslangen så det är fortfarande handdisk som gäller!





Cruisingen på kvällen var som vanligt en folkfest på byn, med både barn och gamla och ännu äldre...Många fina bilar och som nästan alltid tur med vädret. Ja, det var väl årets "höjdpunkt" även i år.



Nästa lördag blir det nostalgidans på Gerålund, inträde 10:- och förhoppningsvis många hemvändare från då det begav sig. Vi började ju vårt liv tillsammans med en dans till låten "Sjätte september" på Gerålund för 33 år sedan, så även om det tog många danser innan det "blev nåt" så är ju stället lite speciellt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0