Anställningsintervju

I går var jag på anställningsintervju!! Tänk att ett ord kan skapa sån ångest, nåt som var över på 25 minuter. Inte gjorde det ont och inte var det ett dugg farligt!!. Hade förväntat mig att de skulle smattra på med massor av frågor, men de hade inte så många, vet inte om det var bra eller dåligt. Nu är det bara att vänta ett par veckor på att få höra om det blir ja eller nej.
 
Sen, om det skulle bli ja måste man ta ställning till om man själv ska tacka ja eller nej, och om de säger nej så måste man ta hand om sin besvikelse eller lättnad och börja om från början igen.

Sen, om de säger ja och jag säger ja, då får man börja oroa sig för om det är något man klarar, om man kommer att passa in bland arbetskamraterna osv. Tackar man nej så kommer man säkert att ångra sig 1000 gånger för om man gjorde rätt som tackade nej osv. En sak man måste komma ihåg är att man alltid kan säga upp sig, om det kommer ett bättre erbjudande.

Ja, det finns mycket att fundera på och oroa sig för, men intervjun är gjord och kan inte göras ogjord så det är bara att vänta på besked.


Kommentarer
Postat av: Kickan

Du måste sluta oroa dej så mycket! Ingenting kommer ju att bli bättre för det! Ta det istället som det kommer, och njut av ledigheten iställe, även om det är svårt! Resten löser sej alltid! kram!

2008-01-16 @ 14:00:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0