En strålande vacker dag

Ännu en strålande vacker höstdag, klarblå himmel, rimfrost på träden och hög och klar luft. Morronen började med dimma och minusgrader. Förutom en solig sommardag är det här bland det härligaste jag vet. Bara att njuta!!

Ja och vårt främmande M har varit och hälsat på Sigge med familj idag, så skönt att se att han verkar må fortsatt bra. Bara att hålla tummarna att besöket på Barn i morrn bara blir ett besök och sen hemfärd igen!

Sen när vårt främmande styrt kosan söderut så har vi fixat iordning för årets fågelmatning.

Igår eftermiddag var jag med på älgpass!! Satt 3 timmar i ett obekvämt jakttorn, var ju skönt så länge solen sken, men den försvann rätt snabbt !! Då var det inte lika skönt längre!! Tyst var det, förutom 5 minuter nånstans vid halvtid, när en hund skällde ganska nära oss. Då steg P´s puls lite, men sen visade det sig att hunden skällt på en fågel!! Sen var det bara kallt, tyst och tråkigt!! Det enda vi såg som rörde sig var 2 flygplan på den klarblå himlen!!

Thumbnail  ThumbnailI morrn är det måndag igen, tänk vad helgerna går fort:-(

Go´kväll!!

Kommentarer
Postat av: Beo.K

Vill du veta vad strecken i skyn är så ska man se hela dessa filmer, då får du veta vad som pågår bakom ryggen på hela folket och varför väder ändrat sig och att fler fått luftvägsbesvär.Filmerna finns även på piratebay för fri nedladdning i Tv-format.Del 1http://www.youtube.com/watch?v=EtW30pt_kYo&feature=channel&list=ULDel 2http://www.youtube.com/watch?v=RZPsLkKOi8w

2012-05-24 @ 21:32:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0