Lördagsmorron

Lördagsmorron är nog veckans bästa morron, man kan äta frukost länge och mycket, helgen är fortfarande framför en och man har ny färsk dagstidning som man kan läsa länge!! Är ju så mycket bättre att läsa papperstidning än att kolla på nätet, är ju en helt annan känsla!!

Vädret idag verkar vara både ock, +18 grader, mulet och utanför vårt ena köksfönster  har björken plötsligt blivit brungul och en massa löv singlar ner när det kommer en vindpust!!

Inget spännande ska väl hända idag, lite städning som vanligt och så måste jag åka o köpa en ny klädvinda utan plastdetaljer!! Har varit så irriterad hela sommaren varför det inte gått att hänga tvätt utan att hänga exakt samma tyngd på varje sektion, trodde att det berodde på att varje runda var trädd fär sig själv, så jag köpte 50 m ny lina o trädde om den, men då upptäckte jag att en plastdetalj på en av armarna var av, så det är nog bara att köpa en ny igen!! Förhoppningsvis kan man hänga tvätt ute ännu några veckor!!

Förutom lite städning blir det inhandling av tårta, P fyller år på måndag men vi tänkte fira honom i morrn när alla kan vara med. Sen ska vi en sväng ner på Vildmarksmässan oxå, men P är iväg och jobbar lie och det vet man inte hur länge det tar!! Annars är det ju friidrotts VM med Kluft på eftermiddan!

Ha en bra dag!!
Vår klävinda för nån vinter sen:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0