Fiasko eller succe?

Idag skulle det vara lite aktiviteter i Hammarn. Det skulle bl a komma en busslast med Östersundsbor som skulle få uppleva Allt-för-byn-byn. Vid 11-tiden åkte vi iväg för att se vad som försiggick. Kändes lite som att vi skulle titta på aporna på Skansen. Men vi for genom Centralgatan, det brann lite eldar, nån skylt med lite extra rabatter o inte kan det ha varit en enda Östersundare på byn för det var tämligen dött. Dom kanske inte hade kommit, vad vet jag?

Efter ett par vändor till kommer P på att vi kanske ska åka till Sundsvall istället! (OBS! Det är mycket viktigt att det är P´s förslag, han säger alltid att det är jag som ska till Sundsvall) Jag protesterade för dels har det varit invigning av Birsta City och dels är det löne-helg. Men sagt o gjort så gick färden mot Sundsvall, och jag kan säga att vi var inte ensamma. Jag har aldrig sett så många bilar i Birsta-området. Att hitta en parkering var näst intill omöjligt. När man sen kommer in på affärerna är det så stort att man inte märker av att det är mycket folk. Stod inte ens 5 min i kö på IKEA. Mat åt vi oxå innan vi for hem, så det blev en väldigt slapp dag idag.

Man kan ju undra hur det blev i Hammar´n, men i Birsta är det väl alltid succe.


Kommentarer
Postat av: Helena

Det var ju mycket folk! Bussen från stan var fulllastad, jag såg dessutom en liten buss från Kälarne oxå, så det var nog en succé....

2008-04-02 @ 14:35:34
URL: http://www.helelena.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0