En dag...

......som började med -15 men som sen  blev en strålande dag med sol och temperatur runt 0. Selina kom och vi packade för skotertur. Gjorde för först gången på väldigt länge varm choklad, dvs inte O´boy. Packade korv med tillbehör, saft, kaffe och choklad och packde ihop oss alla 3 på skotern. 



Vi hann inte mer än 100 m så klagade Selina att moffa körde alldeles för sakta:-) Vad ska det bli av henne? Sen gick  det dock bra, vi kom upp till Sörsjön, satt där och väntade på familjen PO, men efter 1 timme var vi så less så vi åkte vidare. En tur upp till Alaska för att sätta upp en tavla över skoterleder blev det.





På tillbakavägen mötte vi fam PO, 4 skotrar och pulka med 3 hundar. Efter en ny sväng till Alaska för att komplettera tavlan, åkte vi ner till Sörsjön och grillade i det fina vädret.



Efter en skön stund där for vi hem, på hemväg satt Selina och sjöng i högan sky! Det är mysigt med skoteråkning;-)

Väl hemma blev det skumbad för lilla fröken, middag och lördagsgodis. Nu är kl 19.00  och hon har satt på nattlinne och borstat tänderna, återstår att se om hon orkar vara vaken till Melodifestivalen, där hennes favorit är Eric Saade.


Hon somnade halv 8, men precis när Eric Saade hade vunnit vaknade hon och kämpade sig till att titta när han spelade låten igen. Pussgurka!!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0