Bra-humör-dag

I dag har jag kännt mig på ett alldeles väldigt bra humör, trots det lite kyliga och regniga vädret. Men på kvällskvisten kom solen fram och himlen blev alldeles klarblå. Hoppas det håller i sig över helgen.

I dag har jag & M & S varit på "Grod-besök" och det var trevligt. Plötsligt blev S jättestor och man ser hur mycket som händer på ett år.

Hemma är det nya projekt på g. P kan inte förstå att jag inte kan göra en sak i taget, men varför vänta med mer eller mindre onödiga saker när det är så kul. Kom på att fönstret i våran "hall" bara var grundmålat emellan fönstren. Jag vet inte ens när det är gjort och inte heller om det är jag som gjort det. Men nu har jag åtgärdat det, fönstren är putsade som aldrig förr och gardinerna är uppsatta. Känns så skönt och det bidrar säkert till mitt goda humör idag!

Håller oxå på att sortera mina kvarvarande kläder, är nog inne på sena 90-talet nu och för varje plagg som försvinner blir tyngden på mina axlar lättare eftersom jag alltid varit en "hamster" som sparat allt. För några år sen började jag i alla fall sortera bort och det går faktiskt lättare och lättare, känns ganska bra när man kan skicka till välgörande i stället för att bara slänga i soporna.

Go´natt!

(skrivet 2008-05-08)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0